Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2011

H&M Midnight Passion

Geçen bir arkadaşımla hangi tene ne renk daha çok yakışır diye konuşurken bana "Sana kırmızı tonları çok yakışır." dedi. Ben de "Ama ben pek sürmem kırmızı tonları, çok sevmiyorum." diye itiraz etsem de kırmızı/bordo tonlarına bir şans daha verdim. Gelelim fotoğraflara: Few days ago I was talking with one of my friends about which nail polish colour fits which skin tone and she told me that red&burgundy polish absolutely fits my skin tone (you know, I'm just a little bit darker than white) and I mentioned that I don't like red&burgundy polishes at all. But I decided to give one more chance to burgundy, soo here are the photos: Bence ileride başka bir şans daha hak ediyor, siz ne dersiniz? I think it deserves more chances later on, huh?

Designers love Bottles

Hep kıyafet, oje ve makyaj olmasın istedim, o yüzden yine tasarımla alakalı ve sanatsal denilebilecek bir konu seçtim: Ünlü tasarımcıların tasarladığı şişeler. Bu tasarım şişeleri özellikle geçen sene sıkça gördük.   Karl Lagerfeld'in son Diet Coke şişe tasarımına bakmadan önce geçen seneki tasarım şişelere kısaca bir göz atalım :) I just didn't want to talk/write about fashion, nail-trends and make-up, so I picked a different topic which is artistic and about design: The bottles designed by famous designers. We actually saw and heard a lot about these bottles, especially in 2010. Before showing Karl Lagerfeld's latest design for Diet Coke, we will glance at 2010's designs :) San Pellegrino & Missoni Evian & Issey Miyake   Perrier & Dita von Teese Coca Cola Light & Karl Lagerfeld Vee karşınızda Karl Lagerfeld'in Diet Coke için tasarladığı şişeler: And Karl Lagerfeld's latest design for Diet Coke: Haziran 2011'de satışa sunulacaklarmış ama Tür

Breaking News!

Sevdiğim bir Alman blogger la française , sadece Türkçe yazmanın yazık olduğunu söyledi. Kısa bir süre önce ben de bu konu üstünde düşünmüş ama kararsız kalmıştım. Bu yorumla birlikte kesin kararımı da vermiş oldum: Bundan sonra İngilizce de yazıcaam! Yazarken gramer hataları yapacağımdan eminim, o yüzden beni dilediğiniz gibi düzeltebilirsiniz :) Görüşmek üzeree! :) A lovely German blogger la française   told me that I post unfortunately just in Turkish. So I decided to post in English, too. In this way I can be more international.  I'm sure I gonna make some grammer mistakes but you can correct me if you want :)  See you soon! :)

Şeftali & Bronz

Sürekli kırılmaya başlayan tırnaklarımla başa çıkabilmek için kısacıık kestim ve hem bu yaz hem de önümüzdeki sonbahar öne çıkacak renklerden şeftali rengini seçtim :) Aslında tam şeftali rengi diyemem, biraz daha açık. Ama somon renginden daha koyu gibi. Ben belirli bir rengi yakın tonları arasından rahatça seçebilirim ama iş tanımlamaya gelince olmuyoor, neyse siz fotoğraflardan rengini anlayın artıık :) Golden Rose 111 Aslında fotoğraflarda gözüktüğünden çok azıcık daha canlı. Bu renk bana hiç yakışmadı bence, daha bronz tenlilere yada benim kadar beyaz olmayan herkese yakışabilir ama :) Size bu rengin moda olduğunu söylemiştim bu da kanıtım. Lanvin defilesinden.  Bir de Oscar gecesi Amy Adams da bu tonlarda bir oje sürmüştü ama bundan daha net bir fotoğraf bulamadım :( Sonraa bu yazının bitmesine yakın sıkıldım, bronz rengi ojeyle birkaç tane uyduruk desen yaptıım :D sol el sağ el Desenler: Flormar Supershine 10  Bugünlük benden bu kadar, herkese bool ojeli haftalaar! Ciao ;)

Çizgiler

Değinmek istediğim bu yazın başka bir trendi de çizgiler. Elle dergisinin son çekimini de görünce çizgilere daha fazla kayıtsız kalamadım. Bu uzuun trend yolculuğumuza isterseniz bu çekimden birkaç fotoğrafla başlayalım:       Şimdi de çizgileri 6 grup altına inceliyoruz: 1- Deniz kenarı çizgileri: Bol mavili, çizgili parçalar bu gruba giriyor. Soldan sağa: Jil Sander, Fendi, PPQ Denizci tarzı bol mavili beyazlı çizgiler demişken bu fotoğrafı paylaşmazsam cidden içimde kalır :D (Bu Melissalar da pek bir güzelmiş hanii :D) 2- Retro çizgiler: Bu ilkbaharın canlı renkleri en çok da narçiçeği, mercan ve pembe tonlarıyla 70lerin ruhunu geri getiriyoruz. Soldan sağa: Marc Jacobs, Tory Burch, Sonia Rykiel 3- İnce çizgiler: Soldan sağa: Junya Watanabe, Jeremy Laing, Haider Ackermann 4- Canlı ve geometrik çizgiler: Soldan sağa: Proenza Schouler, Prada, Celine Stil önerisi: Bu capcanlı, çizgili parçaları giyerken düz ve desensiz parçalarla kombine etmek daha doğru çünkü böylece kıyafetiniz göz y

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 Movie Poster

“ Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 ,” is the final adventure in the Harry Potter film series. The much-anticipated motion picture event is the second of two full-length parts. It was released earlier today via Harry Potter Movie Facebook Fan Page .

Paint it Black

Bu güzel günde tepeden tırnağa siyah giyilir mi? Bence hayır. Ama bu sabah "siyah kurtarıcıdır" mantığıyla ilk elime geçirdiklerimi giydim. Tshirt: Boyner Hırka: Zara Jeans: Mango Babet: Twigy Saat: Breil Bu fotoğraflarda yüzüm çok soluk, bütün günüm sınavla geçmişti :( Ama bu poz verme işine alışmaya çalışıyoruuum, az kaldı becericem bu işi :D Herkese iyi akşamlaar :)

I'm in love with...

...these Brian Atwood Felini and... ...these Power pumps :) Bu ayakkabılarla aşk yaşıyorum, evet :) Aslında modelleri çok değişik değil ama renkleri çok çok güzel, bana harika bir enerji verdiler. Hem çok ince topuklu ayakkabılardan çok hoşlanmadığımı farkettim, böyle hafif kalınca topuğu olanlar bana daha havalı geliyor ;) Neyse ben fazla uzatmayayım, kısaca ben bu ayakkabılara AŞIK OLDUUM :D

Do or Don't?

Son zamanlarda erkekler takım elbiselerle gömlek yerine düz t-shirtler giyiyorlar, beğeniyoruz. V yaka t-shirtler giyiyorlar, beğeniyoruz. Peki ya bu görüntüyü beğenebilecek misiniz kızlaar? Kenarı işlemeli V yaka bir t-shit ve altından gözüken kıllara (bu güzel günde göz zevkinizi bozuyorsam lütfen kızmayın!) evet mi hayır mı? Cevaplarınızı yorum olarak bekliyoruum ;) (Benim fikrimi alıcak olursanız Jude Law iyidir, fena değildir de bu sefer cidden olmamış!)

Ne Giydim?

Herkese günaydıın! Evet, dün şeytanın bacağını kırıp ne giydiğimi çekmeyi başardım. Ama fotoğraflar pek profesyonelce (şimdi dürüst olalım, hiç profesyonelce!) olmadı artık zamanla şu poz verme işini kapmayı umuyorum. Öyleyse bakalım dün neler giymişim: Gözlerim kapalı ve suratımdaki ifadeden bahsetmiyorum bile, siz görmemiş olun ;) Bluz: Zara Ceket: Debenhams Jeans: H&M Babet: Twigy Yüzük: Topshop Bu arada babet giymeyi çok çok çok özlemişim, hep giymek istiyorum. Ve bu yazıların devamını getirebilmeyi umuyorum :)