Skip to main content

Kim Ne Giymiş?

Bu güzel cumartesi sabahında (öğlen oldu aslında ama benim için sabah sayılır) son iki üç günde kimler neler giymiş onlara bir bakalım isterseniz: 

Jessica Alba bu şirin çiçekli elbiseyi bir tunik gibi ve bej&taba rengindeki aksesuarla beraber kullanmış. Bence haftasonu için oldukça şık bir kombin olmuş. Bu arada saçını gelişigüzel toplamış ve makyajsız olmasına rağmen bile kadın hala güzel, hala güzel!

Jennifer Hudson gerçekten çok çok iyi giyinmeye başladı. Elbisesine bayıldım, gerçi bana hiç yakışmazdı; insanın çok beyaz tenli olması da iyi bir şey değil yani.

Kate Bosworth da bu dantelli cici elbiseyi militer tarzdaki haki ceketle ve sivri burunlu siyah botlarla beraber kullanmayı tercih etmiş. Bence hoş olmuş, zaten son zamanlarda hanım hanımcık giyinmenin modası geçti gibi.

Hilton kardeşler bence giderek daha iyi giyinmeye başlıyorlar. Nicky Hilton bu sefer tamamen leopar desenli bir elbise giymiş ama bana o kadar da boğucu gelmedi. Tek söyleyebileceğim bu elbisenin altına sivri burunlu ayakkabılar pek hoşuma gitmediği, o kadar.

Bu da sürpriiiiz! Jamie King'le Nicky Hilton aynı partide aynı elbiseyle pişti olmuşlar :D
Sizce hangisi daha güzel taşımış?

Evet, ben de bu ayakkabıları ilk gördüğümde NE? NASIL YANİ? falan dedim. "Abartılar Kraliçesi (Kim Kardashian)" giymiş tabii ki de. Değil yürümek bunun üstünde durmak bile bir mesele. Hala şoktayım desem size. Ama yine de takdir etmek lazım kadını, bu ayakkabıların üstünde yürürken ki fotoğraflarını da gördüm.

Sizin beğendikleriniz, beğenmedikleriniz neler?
Bu arada Paris Moda Haftası'nın yazısıyla hala cebelleşiyorum, bir sonraki yaz sezonunun defileleri başlamadan bitecek inşallah :D

Comments

Popular posts from this blog

Phils Camboys Live on Demand -- Toffee Calma

So far, no link is surfacing that points to the actual uploaded Toffee Calma Webcam Scandal where an indie film actor star in a webcam nude show. The alleged screen capture of the webcam nude show points to Phils Camboys Live on Demand but where is it really?

Paulo Avelino Bench Photo Scandal

GLO COMMENCES OPERATION IN GHANA.

                                      George Andah Glo Mobile Ghana Limited yesterday announced the commencement of activities marking the launch of the network starting with the 'Reserve Your Number' campaign. The campaign will enable up to one million users in Ghana to reserve their preferred numbers on the Glo Mobile Network. Addressing journalists in Accra, George Andah, Chief Operating Officer (COO) of Glo Mobile Ghana, said the 'Reserve Your Number' campaign marks the first in a series of activities earmarked for the entry of the highly anticipated Glo Network onto the Ghanaian market, adding that other exciting activities have been lined up which will culminate in a mega corporate and mass cerebration like never before.